Малко история и интересни факти за Илиада

Фирма „Илиада“ е с над 20 годишна история във фризьорския бизнес!
 

„Илиада“ ЕООД е лидер по продажби на българския пазар на специализирани продукти за фризьорски салони. Компанията е с над 26 годишна история във фризьорския бизнес в България. Основана е през 1995г. от Кристоф Делмас, като основната дейност на фирмата е разпространение на професионални козметични продукти за коса, аксесоари и оборудване за фризьорски салони и салони за красота, с едни от най-добрите световни марки.

Ние сме логистичен партньор и официален дистрибутор на френските и американски марки на професионалната за фризьорски салони дивизия на L’OREAL. В портфолиото ни влизат марки като Redken, Steampod, L'Oréal Professionel, Matrix, BIOLAGE и KERASTASE. 

От 2019г. сме официални вносители на професионална козметика за коса с марката Subrina  Professional. 

Също така сме и официални вносители на марки с водещи позиции в оборудването на салоните в сегменти аксесоари и инструменти за фризьорство (TAKAI, SINELCO, Corioliss, Olivia Garden, VELECTA, PANASONIC, GAMMAPLUS, TERMIX, Denman, Shop Hair и други) и обзавеждане с бранд MALETTI.

Всичко необходимо за фризьорския бизнес можете да откриете посредством търговските ни представители в цялата страна. Също така, можете да откриете не малка част от аксесоарите, които предлагаме и в нашия физически магазин. 

„Илиада“ разполага с модерен обучителен център, в който се помещават Академия Matrix и Академия Redken, където се провеждат множество технически семинари и продуктови обучения, представят се колекции с новите тенденции, заснемат се различни фотосесии и др. Обученията се водят от квалифицирани фризьори на двете марки, както и от световноизвестни гост-лектори. Обучителният център също разполага с перфектни условия за онлайн обучения.

Нов проект за „Илиада“ ЕООД е и създаването на онлайн магазин, който да представя в дигиталното пространство портфолио на предлаганите от нас продукти. Тази платформа ще служи и като инструмент за продажба към всеки краен клиент, а също така и инструмент, в помощ на нашите бизнес клиенти. 
Стараем се да създаваме съвременно  и модерно визуално съдържание, както и богат описателен текст, за да можем да Ви предоставим високо ниво на потребителска удовлетвореност и наслада от времето, прекарано в ILIADA.BG!

 

През своята дългогодишна история Илиада ЕООД преминава през различни етапи на развитие:

  • От 1995г. до 1997г. фирмата е търговски представител на БГ вносител;
  • От 1997г. до 2008г. фирмата е вносител и разпространител на продуктите за професионална употреба с марка L’oreal;
  • През 2009г. фирмата става ексклузивен представител на марката Matrix за България. Същата година фирмата обособява и дивизия за аксесоари и обзавеждане със самостоятелен търговски екип;
  • До този момент фирмата продължава да се разраства и да развива своята търговска мрежа, като разработва различни проекти и участва в популярни събития;

 

Към днешна дата фирмата има над 50 служители.
 

За годините на своята работа, ние от „Илиада“ ЕООД успяхме да създадем име на коректен партньор и гарант за качество на предлаганите продукти и услуги. Инвестираме в обучението на всички наши служители, за да можем да Ви предоставим високо ниво на обслужване и да задоволим Вашите нужди!

Екипът на  „Илиада“ ЕООД  се е усъвършенствал с една единствена цел, да задоволява потребностите на фризьорите и техните клиенти! 

В нашия онлайн магазин ще намерите богата гама от професионални продукти - шампоани, балсами и маски, грижи и стилизиращи продукти,  професионални уреди - сешоари, преси за коса, машинки за подстригване, както и богата гама от аксесоари – четки, гребени, ножици и много други!

Ние проучваме и подбираме внимателно предлаганите от нас марки, за да можем да осигурим най-подходящите продукти за специфичните нужди на всеки наш клиент! Ако имате колебания относно избор на продукт, можете да се свържете с нашите професионално квалифицирани служители, които ще Ви консултират и помогнат в избора на продукт, уред или аксесоар!

С любов за грижата към Вашата коса!