/ckfinder/userfiles/files/web-studio/1920x550(1).jpg

REDKEN

Американската марка Redken е известна с това, че предлага вдъхновяващи, модерни и иновативни професионални продукти за коса. Ключовите думи за REDKEN са вдъхновение, актуалност, иновация. Вдъхновение от дома на марката - Ню Йорк, музите на REDKEN и едни от най-добрите фризьори, които работят с продуктите по света.

Някои от звездните продукти на REDKEN са сериите грижа за коса АBC, All Soft, Color Extend Magnetics, Extreme, Frizz Dismiss и серията за мъже Redken Brews.
 

 

Историята на марката:

Марката е основана през 1960 г. в САЩ от актрисата Паула Кент и нейния фризьор Джери Рединг, а REDKEN е комбинация от техните имена. Косата на Паула е изключително чувствителна, а продуктите, които използва на снимачните площадки по това време са силно агресивни. Това е причината тя да търси интензивна грижа за косата си и да открие, че може да помогне на много други хора по света, които имат същия проблем и се нуждаят от щадящи висококачествени продукти за коса и скалп. Паула Кент смята, че фризьорите трябва да познават технологиите на продуктите, техния състав и действие, ако искат техните клиенти да имат силна и красива коса. А това е началото на истинска революция в професионалната грижа за косата –  както за фризьорските салони, така и за клиентите. Успехът на Паула Кент продължава и до днес – с продуктите REDKEN.

 

За продуктите:

Redken е синоним на професионализъм в боите, грижата и стилизирането на коса. Продуктите на марката са основани на най-иновативните технологии в професионалната индустрия. Екипът от технолози на марката разработва революционни формули винаги с мисъл за нашите клиенти и техните желания. Ако търсите персонализирана грижа за боядисана коса или стилизиращ продукт, който ще направи точно това, което обещава, Redken е правилният избор на професионални продукти. 

 

 

Бои за коса

Красиви цветове, невероятен блясък, дълготрайни резултати, до 100% покритие на бели коси - гамата от продукти за боядисване на косата на Redken дава безкрайни възможности пред всеки фризьор. 

 

 

 

 

Грижа за коса

Почистване, подхранване, възстановяване, изглаждане и предпазване за всеки тип коса с продуктите на Redken. С професионалната грижа за коса на Redken – шампоани, маски, балсами, олиа и още, можете да отговорите на нуждите на всеки клиент. ​

 

 

 

 

Стилизиращи продукти

Стилизиращите продукти на Redken са иновативни и ви вдъхновяват да постигнете всяка визия – от дълготраен обем до текстура, позволяваща повторно оформяне. Експериментирайте без страх!  

 

 

 

 

Продукти за мъже

Вдъхновена от нюйоркските бръснари, серията Redken Brews дава пълна гама с решения за имиджа на мъжа - от грижа за кожата, за косата, брадата и чак до боядисване. С Redken Brews няма как да останете незабелязани!