/ckfinder/userfiles/files/home-page/New-GA_MA-Logo.jpg

GA.MA

GA.MA предлага широка гама от професионални инструменти за фризьорството с високо качество
и модерен дизайн.

 

„Производство на професионални инструменти за красота и стилизиране“ - това е максимата и предизвикателството през последните 50 години. Преследването на тази цел задвижи GA.MA на преден план в пазара на професионални грижи за косата, като произвежда инструменти за изправяне и изсушаване на косата и инструменти за подстригване на косата.

Новаторски решения, ориентирани към бъдещето, в услуга на красотата, магнетизма и елегантността. От самото си създаване компанията е синоним на изследвания и иновации. Лансират първата преса за коса в света. Компанията е създадена в Болоня през 1969г. от Марио Гардини в салон за красота, поставяйки основите, които ще я поддържат и придружават при реализацията на едно блестящо бъдеще. От самото начало фирмата залага на новаторство и технология, за да получи продукти с най-високо качество и да отговори на изискванията на професионалистите от сектора. 

Чрез маркетинговата си политика и мрежата за продажби GA.MA е представена в 50 различни държави.

GA.MA претърпява развитие като от солидна база обслужваща италианския пазар, започва да обслужва фризьорските сaлони и салоните за красота в световен мащаб. Това развитие е подкрепено от творчески гений на руски, аржентински, бразилски, испански и френски стилисти.

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ МАРКИ:

  • gama.professional е новата първокласна и изключителна продуктова линия за професионални технологии за коса на GAMA Италия. Изискан и интелигентен дизайн и разрушителни, революционни технологии са смесени в продукти с чисто италианско качество. Професионалистите по продукти дори не знаеха, че се нуждаят или искат.
  • GBS SALON EXCLUSIVE Най-ексклузивните бръснарници и най-новите тенденции вдъхновиха линията GAMA Barber Series. Това е изключително гъвкава и елегантна линия, със супер стилен дизайн, оборудвана с най-съвременни технологии и материали, за да позволи най-високо качество на професионално рязане, подстригване и довършителни работи, с максимална прецизност и издръжливост, винаги нагоре -актуално с най-новите стилови тенденции.

ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ СВЯТ

  • GA.MA ITALY PROFESSIONAL Получавате професионалното изживяване с GAMA от комфорта на собствения си дом. Вдъхновена от най-новите разработки в модата и технологиите в индустрията, фокусирана върху нововъзникващите тенденции и здравето на косата ви.