/ckfinder/userfiles/files/web-studio/1920x550(2).jpg

BIOLAGE

Продуктите Biolage използват силата на природата и растителните съставки, за да дадат на косата професионалната грижа, от която има нужда. Те помагат за решението на проблеми от раздразнен и сърбящ скалп до заплетени и изтощени краища на косата, за винаги силна коса, с естествено движение и блясък. 
Основната серия Biolage предлага ежедневни решения за задоволяване на нуждите на косата. Biolage Advanced удовлетворява най-належащите нужди на косата като увреждане и изтъняване, а Biolage R.A.W. е серия с естествени съставки, която осигурява неповторима свежест и истински професионални резултати.

Biolage непрекъснато подобрява своите формули и продукти, издигайки грижата за косата на ново, по-високо ниво, а екипът вярва в ценните съставки, извлечени от природата, защото те са най-добри за нас, а това ги прави най-добри за планетата. Всяка естествена съставка в продуктите Biolage е внимателнo подбрана и с мощно действие. Употребата на пластмаса в опаковките на продуктите е ограничена до минимум , а марката е дългосрочно ангажирана в грижата за околната среда.