/ckfinder/userfiles/files/Subrina-Professional-Logo-1920x550.jpg

Subrina Professional

Subrina Professional предлага висококачествена професионална козметика за коса.

Брандът предлага широка гама от продукти, които ще задоволят нуждите на всеки един фризьор –  колориране, грижа за косата и стилизиране. С над повече от 60 годишен опит, успехът на компанията  се гради на комбинация от знания, натрупани през годините, както и мотивация да се разрастват, градят и вървят нагоре!

Всички продукти преминават през стриктен анализ в лаборатория, както и редица обстойни тестове. Компанията разработва нови продукти ежедневно и контролира качеството им  на всяка стъпка. Отново благодарение на натрупания опит през годините, компанията има възможност да завърши целия производствен цикъл и да разработи продукти от първоначалната им концепция, първи мостри тествани в лаборатория, тестване на самия продукт, производство и бутилиране.

През годините марката става един от най-големите производители на професионална козметика за коса в южната част на Централна Европа. Около 80% от производството им е предназначено за износ в 34 различни държави. Subrina Professional  има над 150 служителя в 3 държави.