/ckfinder/userfiles/files/web-studio/LPP%20banner%201920x550.jpg

L'ORÉAL PROFESSIONNEL

L’Oréal Professionnel Paris – началото на професионалната грижа за косата

L'Oréal Professionnel Paris създава тенденциите и налага иновациите в професионалната грижа за косата. Всяка коса е различна, а богатата гама за грижа L'Oréal Professionnel Paris, стайлинг продукти и продукти за боядисване ще отговори на индивидуалните нужди на всеки клиент.
Високото качество на продуктите и новаторският дух са част от ДНК-то на L'Oréal Professionnel Paris, а емблематичните бои Inoa, Majirel, Dia и серии Serie Expert: Absolut Repair Gold, Vitamino Color, Pro Longer използват персонализиран експертен подход към нуждите на всеки тип коса. 

Началото на L'Oréal Professionnel Paris започва от Париж, където благодарение на новаторския дух, марката създава продукти и услуги, предназначени за нуждите фризьорите. Основателят й Йожен Шулер посвещава своя живот и професионален път на фризьорите и тяхното развитие. От създаването на марката през далечната 1909 година до днес, тя обединява милиони от най-добрите фризьори по света.  Днес продуктите L'Oréal Professionnel Paris са изпробвани и одобрени от едни от най-големите имена във фризьорството и са в ръцете на професионалистите зад кулисите на най-големите модни седмици и събития по света. 

Новатори
Воден от науката, екипът на L'Oréal Professionnel Paris създава иновативни продукти, които променят правилата на бизнеса, с мисъл за безопасността на хората и основна цел – грижа за косата.

Професионалисти
L'Oréal Professionnel Paris  е пионер в разработването на технологии за грижа за косата, създадени от професионалисти за професионалисти, за да осигури експертни резултати и преживяване.

Качество
L'Oréal Professionnel Paris предлага изключителни продукти, услуги и преживяване, за които си струва да платите повече.

Париж
"Марката L'Oréal Professionnel Paris е родена в Париж, градът на модата, творчеството и свободата на изразяване. 
L'Oréal Professionnel Paris съчетава иновации и експертност, за да създава едни от най-популярните продукти в професионалната грижа за коса, всеки ден, в целия свят."