/ckfinder/userfiles/files/KERASTASE/Kerastase%20institutional%20banner%201920x550.jpg

KÉRASTASE

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ЛУКСОЗНА ГРИЖА 
 

В основата на философията на Kérastase е персонализираната луксозна грижа, която прави косата силна и красива отвътре навън. Марката работи с едни от най-опитните експерти по света, за да предостави на всички жени най-добрите решения за грижа за косата им. 


Едни от най-харесваните серии на Kérastase  - Blond Absolu, Chronologiste, Nutritive, Elixir Ultime, не просто се грижат за косата, а я променят и трансформират. Те са иновативни и с редки висококонцентрирани съставки, зa грижа за косата, която надминава и най-високите очаквания. Резултатът е коса, която е блестяща и еластична, силна и дълбоко подхранена. 
Прецизността и персонализираната диагностика са ключът към това екипът от експерти на Kérastase да познава и разбира индивидуалните нужди на косата на всяка жена.  Общността от специалисти Kérastase и едни от най-добрите фризьори по света са отдадени на грижата за вашата коса, за да бъдете смели. За да бъдете истински. За да бъдете себе си.

В далечната 1964 година, когато грижата за косата се изразява само и единствено в нейната хигиена, Kérastase за първи път създава грижата за косата и скалпа.  Но не каква да е грижа, а персонализираната, луксозна грижа. Днес марката работи с най-добрите фризьори по света и създава иновативни продукти, за да издигне грижата за косата на едно ново, по-високо ниво.