/filemanager/../filemanager/files/pages/olivia-garden/13olivia-garden-head.png

Olivia Garden

Olivia Garden е създадена през 1967г.

Olivia Garden е създадена през 1967г. от Jean Micheline& Renette в белгийското градче Liege. Тя е основана на принципите на осигуряване на висококачествени, иновативни, красиви и професионални инструменти за фризьорските салони.

Днес Olivia Garden се радва на позицията на световен лидер, която е спечелила над 55 патента на продуктите, които предлага на фризьорите в повече от 102 страни по света.

Инструментите й са използвани в бекстейджа на Ню Йорк fashion week, също така в много телевизионни шоу програми, филми и също така от стилистите по целия свят.

Висококачествени синтетични перуки

  • 1968 г Olivia garden е една от първите фирми, които произвеждат висококачествени синтетични перуки и косми ,които започват да се продават като моден аксесоар.
  • 1976 г - компанията стартира с широкомащабно рекламно фолио…
  • 1976 г - 1985 г -започва да си сътрудничи с известни стилисти в областта на фризьорството за събития свързани с обучения.

Създаване на тих сешоар

  • 1979 г - благодарение на инженери и партньори създават тих сешоар,чиито мотор е вкаран в нечуплив пластмасов корпус.Първият по рода си!

Патентовани ролки с различни форми

  • 1980 г - създават пълна линия от патентовани ролки с различни форми, за дълготраен ефект, без гумени ленти за захващане.Започват експортът на продукти към много европейски страни, САЩ, Канада и Япония.
  • 1985 г фамилия Renette се мести в САЩ, където отварят филиал на компанията.

1998 г - излиза гамата от четки Pro Thermal:

Olivia Garden

Това са четки направени от метал с висока топлопроводимост и антистатичен заряд, перфорация с големи отвори за по-добра циркулация на въздуха и минимално време за изсушаване и оформяне на косата.

2002 г - излиза гамата Ceramic Ion

Olivia Garden

Гама, която е представена от високо технологични професионални четки с ергономична форма и олекотено тяло, голяма въздухoпреносимост, каучукова дръжка, защитена от плъзгане подвижна игла за разпределения.Керамично покритие,с което се постига максимална топлопроводимост за изключително бързо и качествено изсушаване. Йон технология, която възстановява естествения баланс на косъма и придава блясък и мекота, с антифриз ефект.

Пълна гама от продукти в областта на четките

  • 2003 г Фирмата вече разполага с пълна гама от продукти в областта на четките,които могат да се приспособят към всяка конфигурация за салона,а също така се развива идеята за ползване на някой четки за домашна употреба от клиентите на фризьорските салони.

2006 г е белязана с нова гама четки Healthy Hair

Olivia Garden

Антистатични масажни четки за коса от естествен бамбук, перфектни за разресване и масаж на скалпа, подобряват кръвообращението и естествения баланс на косъма, стимулират растежа на косата и редуцират косопада, подържат здрав скалп и красива коса.

2010 г се ражда гамата Nano Thermic

Olivia Garden

Професионални четки за перфектен стайлинг без усилие-успешна комбинация от иновативни технологии и модерен дизайн. По-качествен топлобмен, по-добри и по-дълготрайни резултати. Повече хидратация и блясък за косата,голяма устойчивост на висока температура, микроскопични частици сребро, които или покриват или отстраняват други частици, изключително ергономична.

2014 г - Olivia Garden започва да създава гамата от четки Heat Pro.

Olivia Garden

Четки, които издържат температура до 290 градуса, два пъти по-бързо нагряване и по-бавно изстиване без опасност за изгаряне на косата, гарантиран блясък и форма за по-дълго време.Материал устойчив на топлина и химични съединения,максимална циркулация на въздух,антистатична и ултра лека.

Olivia Garden
Olivia Garden
Olivia Garden
Olivia Garden