/filemanager/../filemanager/files/pages/termix/90termix-head.png

Termix

Основната цел на TERMIX е да предложи качество и най-добро обслужване на професионалистите в областта н фризьорството чрез иновации и солиден опит като производител на фризьорски аксесоари.
Качество и най-добро обслужване!

 

TERMIX се утвърдила като една от най-добрите марки с най-висококачествени продукти в сектора на фризьорството.


Непрекъснати подобрения във всички свързани области

Освен това работата им е подкрепена от сертификация по ISO 9001-2000 - за непрекъснати подобрения във всички свързани области в тази зона, което позволява да предлагат най-добрата технология, качество и обслужване за красота и грижа за косата.

Какво е различното за TERMIX?

Производственият им процес е тяхната работна философия, за да гарантират най-добрите висококачествени продукти, съчетават технологията и авангард с изкуство, за да се погрижат за всеки един детайл.

TERMIX се ангажира да създава и предлага иновации за нови продукти, които комбинират високи постижения с висока ефективност, за да задоволят нуждите на потребителите и професионалистите в областта на косата. Високо качество на влакната на четките за коса е една от известните тайни в успеха на компанията.

Четките TERMIX се сглобяват с топлина, за да се постигне перфектно съединяване на всички компоненти. Чрез този процес се получава разширение на пластмасовия материал, което осигурява изключителна устойчивост и издръжливост.

Също така има ръчен и унитарен процес на проверка на влакната на четките, който е уникален в областта на фризьорството и красотата.