/filemanager/../filemanager/files/pages/hh-simonsen/68hh-simonsen-head.png

НН Simonsen

HH SIMONSEN е основана в датския град Скарбак от трима фризьори с мисия да създават професионални, но все пак достъпни качествени инструменти. Започват дейността си с кърлинг прът, а днес предлагат богата гама. Гордостта им е в това, че са една от най-предпочитаните марки, на някой от най-добрите фризьори и стилисти в света.

 

СКАНДИНАВСКО КАЧЕСТВО

Когато се каже „Скандинавско качество“ се има предвид, че се предлагат продукти, които показват най-доброто качество и издръжливост, така че да отговарят на стандартите на професионалистите, както и на частните потребители, които искат висококачествен стил в дома си. Всички продукти са разработени в сътрудничество с водещи фризьори като непрекъснато се подобряват. Комфортът, функционалността, дълготрайността и безопасността са основен фокус при разработването на продукти.

В HH SIMONSEN знаят значението за доброто състояние на косата. Знаят, че начинът по който изглежда косата е от жизненоважно значение за това как се чувстват клиентите, когато се гледат в огледалото. HH SIMONSEN направи мисията си възможна, тъй като помага на жените и мъжете да станат най-добрата версия на себе си, така че да могат да погледнат света - и огледалото - с увереност. Тази мисия се обобщава в магическата формула “ПОКАЖЕТЕ ТОВА“.