ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 1. Защо трябва да се регистрирам?
  Така ще имате достъп до нашите ексклузивни предложения за бизнес клиенти.
  В случай, че сте собственик или представител на фризьорски салон, ще можете да пазарувате бои за коса и професионални продукти, предназначени за употреба във фризьорски салони.
  Регистрацията ще Ви улесни при следваща поръчка и ще имате достъп до историята на Вашите поръчки.
   
 2. Как мога да се регистрирам?
  Попълнете регистрационната форма и отбележете, дали сте Собственик или Служител във фирмата, която използвате за вашата регистрация. Можете да изберете опцията краен клиент.
  В случай, че Вие сте Собственик на бизнес, Вашата регистрация ще бъде разгледана в рамките на 2 работни дни от екип на Илиада ЕООД. Когато тя е одобрена, очаквайте да се свържем с вас на имейла, предоставен за контакт при регистрацията.
  В случай, че сте служител на бизнес, Вашата регистрация трябва да бъде разгледана и потвърдена от потребителя, регистриран в Илиада ЕООД като собственик на бизнес.
  В случай, че сте краен клиент, нужно е да попълните всички полета и да създадете регистрация.
   
 3. Мога ли да пазарувам без регистрация?
  Да, можете да пазарувате без да се регистрирате, но по този начин няма да имате възможност да виждате история на Вашите поръчки, както и ще трябва да въвеждате Вашата информация отново при следваща поръчка.
   
 4. Мога ли да пазарувам като краен клиент, без да имам салон или фирма?
  Да, имате възможност да пазарувате от нас професионални продукти за коса и да се поглезите! Също така при нас ще откриете и аксесоари като четки, гребени, дребни аксесоари, професионални преси за коса, сешоари, машинки за подстригване, професионални ножици и други. 
   
 5. Нямам клиентски код, как да го получа?
  Ако нямате регистрация при нас като бизнес клиент, моля пишете ни на iliadashop@iliada.bg .
  Ние ще Ви върнем имейл с нужните данни за регистрация и ще Ви информираме за Вашия клиентски номер. След което можете спокойно, в удобно за Вас време, да се регистрирате в нашия онлайн магазин.
   
 6. Мога ли да върна/заменя закупената стока?
  Разбира се, че можете да се възползвате от това Ваше право. Можете да върнете или замените продукт, закупен от ILIADA.BG, до 14 дни след получаване. Задължително условие е стоката да бъде в ненарушен търговски вид, в оригиналната си опаковка, да не е използвана/отваряна и да предоставите фактурата с касова бележка от покупката.
   
 7. Как да избера кой продукт е най-подходящ за мен? 
  Ако имате колебания или не можете да изберете подходящия за Вас продукт, не се колебайте и се свържете с наш търговски представител, според локацията Ви!
  Информация за тях можете да видите тук.
   
 8.  Правите ли доставки в чужбина?  
  ILIADA.BG извършва доставки единствено на територията на България.
   
 9. Липсва продукт от моята поръчка или има сгрешен такъв – какво да правя?
  Старателно подготвяме всяка една пратка с внимание, но ако все пак се е получила такава ситуация, Ви се извиняваме сърдечно за неудобството! 
  В такъв случай, свържете се с нас на посочените телефони или на 02/9768410 или на iliadashop@iliada.bg , за да уточним детайлите по връщане на забравения / сгрешен продукт и получаването на нов. Разбира се куриерските услуги ще бъдат за наша сметка.